Sayfalar

20 Haziran 2011 Pazartesi

vah ki ne vah!

Az önce feysbukta hemen hemen her yurdum genci gibi bende feyk adresimden bi şeye (?) bakmak için giriş yaptım. Aman yarabbi! Bi de ne göreyim!!! Hiiyyhh!!! Olamazzzz!!! Şok oldum resmen!!!

Şaka şaka bu kadar tepki verdirecek bişi görmedim tabii. Yani aslında gördüm de artık eskisi kadar şaşırtmıyor beni bu gibi şeyler. En azından bu defa tepkim baskın olarak “şaşkınlık” içermedi. Daha çok üzüntü, kaygı, acıma gibi duyguları yaşadım. Bu düşünceler kafamın içinde uçuşurken gözlerimi kısıp kafamı sola doğru yavaşça yatırıp sol dirsek masaya yaslı, else ağza kapanmış halde “Şu rezilliğe bak! Şu kısçe 13-14 yaşında ha var ha yok! Ama bilmem ne feysbuk grubunda “haftanın güzeli” seçilmek için girdiği kılığa, verdiği poza bak!” dedirtti –ki dereceye de girmiş dördüncü olmuş sanırım. Nasıl olduysa? Ardından da peşi sıra “ O da şimdi seviniyordur. “Herkesten güzelim. Otuz yaşında bi kadının giyebileceği (belki de annesinin kıyafeti ile) seksilikteki bu siyah elbiseyle (elbisenin önünü doldurabilecek fiziki erişkinliğe henüz sahip olmadığı için) sırt dekoltemi açarak ellerim duvara yaslı aynı tv’lerde dergilerde boy gösteren o “meşhur” “şarkıcı”lar (!) gibi poz verdim. Yarın Ayşeyle 6/B’deki Elif nasıl da kıskanacak beni” diye seviniyordur(!) düşünceleri geçmeye başladı. Hayır dışarıdan bi gören olsa resmen çocuk pornosuna kapak çekimi yapılmış sanır! :SSS

Uzun uzadıya yorum yazmak istemiyorum. Zira hemen hepimiz bu yaştaki kız ve erkek çocuklarımızın neden böyle davrandığını az çok biliyor, tahmin edebiliyor. Ama benim cidden içim acıyor, kaygı duyuyorum bu örnekleri gördükçe. Nasıl bir gençlik geliyor!? Ve daha da gelecek???

Yazıma son verirken çocuğun yüzünü sansürleyecek şekilde fotoğrafını almak için o gruba girdiğimde (bu arada gruba bi ark.ım kendisi oyunculuk eğitimi alıyor ve yarışma birincisinin ödülü film çekimi olacakmış bu sebeple o gruba girip oy vermiştim feyk adresimde de bu sebeple vardı yani o grup yoksa hiç işim olmaz böyle şeylerle hoş ark.mın da olmaz ama işte…) kısçemizin fotosunun olduğu sayfanın kaldırıldığını gördüm. Zannediyorum benim düşündüklerimi düşünenler oldu ve tepkiye dayanamayıp kaldırdı sevgili grup yöneticileri(!)

Hey hat sonumuzu hayreyle! Yeni kuşağa akıl, fikir ver. Önlerine her konulana ağzı açık ayran budalası gibi bakmayıp yemesin, düşünebilsinler diye!

Hiç yorum yok: